Dobrodošli na spletnih straneh
Hyundai NOVI i10

NOVI i10 - na ogled v salonu in na voljo za testno vožnjo.

Drznite si pustiti vtis.  V življenju so majhne stvari tiste, ki naredijo veliko razliko. In pri Hyundaiju i10 ni prav nič drugače. Ta mestni avtomobil vam s svojo osveženo obliko in bogatim naborom najsodobnejših tehnologij zagotavlja slog in prilagodljivost, ki ju potrebujete za življenje po svojih pravilih.

Avto, ki zavzame malo, a da velikoKo se v mesto zgrne gneča, jo najbolje odnesejo tisti, ki se najlažje prerinejo skozi ozka križišča in pri parkiranju zavzamejo najmanj prostora. Hyundai i10 je po zaslugi lahkotnega upravljanja kot nalašč za takšne misije. V dolžino namreč meri zgolj 3,67 metra, v širino pa le 1,68 metra, a kompaktno zunanjost vseeno nadgrajuje s prostorno notranjostjo. Z i10 boste vedno imeli dovolj prostora in prilagodljivosti, da boste v vsakem trenutku lahko živeli na polno.

Svež pristop k drznemu dizajnuDinamičen videz i10 s tekočimi linijami in mišičastimi poudarki v trenutku pritegne pozornost. Spredaj nove dnevne LED luči, integrirane v široko črno masko hladilnika, in posodobljena oblika žarometov naredijo nadvse športen prvi vtis. V elegantni kabini pa vas s čistim in sodobnim videzom pozdravijo nova ambientalna osvetlitev, nova digitalna armaturna plošča in najnovejši infozabavni sistem.

Uživajte v napredni povezljivosti. Z 8-palčnim zaslonom in aplikacijami, kot sta Apple CarPlay in Android Auto, boste zlahka ostali povezani.

Celovit nabor aktivnih varnostnih sistemov. Z naborom najnaprednejših sistemov za pomoč vozniku, združenih pod oznako Smart Sense, i10 ponuja enega najbolj dovršenih varnostnih paketov v svojem segmentu. Da bo vsaka vožnja minila v duhu brezskrbnosti in v objemu varnosti.

i10 N Line - Izrazite svoj športen značaj. Z i10 N Line lahko z vrsto ekskluzivnih oblikovnih dodatkov in opcijskim motorjem z močjo 73,6 kW (100 KM) za še bolj športno vozno izkušnjo preidete na višjo raven.

5-letna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov. Kot prav vsako Hyundaijevo vozilo je tudi i10 izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Ker v to trdno verjamemo, vam zagotavljamo 5-letno garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov. Tako se boste lahko posvetili stvarem, ki jih imate v življenju najraje, in pozabili na skrbi glede avtomobila. Uživajte v brezskrbnosti, ki jo zagotavlja ena najbobsežnejših garancij na trgu – in to serijsko.

Tehnologija motorjev za prihodnost. Euro 6d-TEMP je standard za Hyundai. Vsi novo registrirani modeli Hyundai v Evropi že izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6d-TEMP. Euro 6d-TEMP združuje laboratorijski preskusni cikel WLTP z dodatnimi testi emisij na cesti, imenovanimi Real Driving Emissions (RDE).